Annyi cukkinim van,hogy már a fagyasztót is dugig pakoltam,de a bokrocskám még mindig ontja a terméseket.Nem baj imádom.És ez a krém a férjem tetszését is elnyerte.
A cukkinit lereszelem,olivaolajon megfonnyasztom,belenyomok egy gerezd fokhagymát,majd lehúzom a tűzről.Amikor kicsit kihült egy jó adagnyit kanalazok bele a házi krémsajtból(a'la Wise Lady)..Lehűtve,piritósra kenve isteni.
3 megjegyzés:
ez istenien hangzik(es nez ki) de sajnos nincs idom ehhez a hazi kremsajthoz. szerinted lehet mascarponéval helyettesíteni? vagy egyéb ötelet? köszi:)
Szerintem krémsajt nélkül is finom,de jó hozzá a mascarpone vagy más krémsajt is(philadelphia pl.)
Nahát, nem vettem észre. Múltkor én is cukkinibőségben voltam, és pont elgondolkodtam, hogy valami krémet kellene belőle csinálni. Ezt belinkelem és kipróbálom (most viszont már nincs cukkinim).
Megjegyzés küldése